divendres, 7 de gener del 2011

Èxit de l'aula d'estudi

L'aula d'estudi ha entrat en funcionament amb un èxit d'ús major de l'esperat. L'associació és conscient de les mancances d'espai per l'estudi que hi ha a la ciutat de Figueres i per això, amb l'ajuntament de Figueres, hem impulsat aquest centre d'estudi.

La mitjana d'estudiants per dia que han utilitzat l'aula és de 20 i en augment. Mica en mica el boca-orella va arribant a tothom i aquest fet ha suposat que l'associació hagi crescut fins ser ja a prop dels 60 socis.

L'aula continuarà el seu període de proves fins el març amb un horari de:

dissabtes tarda de 16h a 21h
diumenges matí de 9h a 14h


Depenent de les necessitats i la freqüència d'ús de l'aula durant els propers dos mesos decidirem si continuar el servei fins a final de curs i si ampliem l'horari i els espais.

També recordar-vos que tenim moltes ganes d'oferir activitats tant lúdiques com culturals als estudiants universitaris organitzant actes a la ciutat que els propis socis impulsin, ja que creiem que l'oci de Figueres moltes vegades no encaixa amb els gustos dels universitaris. És per això que tenim moltes ganes d'engegar la festa universitària, així com la tarjeta universitària i cicles de conferències i actes culturals interessants pels universitaris.

Fer-se soci és totalment gratuït. Animeu-vos universitaris de la comarca!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada